L’equip d’Almenara, enmarcat dins de la Primera Categoria de competició del Campionat Autonòmic de Frontó Valencià, haurà de lliutar molt per poder estar en la següent fase, les semifinals. Els castellonencs tenien jornada de descans el passat cap de setmana. Ara mateix, són els cinquens classificats i cal recordar que a semifinals només accedeixen els quatre primers.

Cert és que encara queda tota la segona volta per davant, però l’equip de la Plana ha de donar un fort espentó per poder assolir almenys la quarta posició.

Esta jornada, la del 30 d’abril, Ximo i Fran, components d’aquest equip, rebran a casa l’equip de Xest, Adrián i Alejandro, els actuals campions de la competició, i no pareix que siga la millor partida per a realçar el vol, de totes maneres, l’equip castellonenc rendeix molt en el seu frontó i podría traure algun punt. La Pobla-Moixent i Almussafes contra Museros completaran esta jornada a la máxima categoria.

Pel que fa a l’equip del Club Arrea-li Bona de Benicarló, que milita en la Segona Categoria d’aquest mateix campionat, ocupa la tercera posició, i pareix molt probable que no tindrà problemes en assolir les semifinals. De fet, ja té un marge de tres punts amb el cinqué classificat.

Esta jornada l’equip benicarlando es desplaçarà a Casinos per tractar d’ampliar eixe avantatge respecte del cinqué, i inclús arribar a ocupar la segona plaça. H