El dos trinquets amb més activitat a la provincia de Castelló, el de Vila-real i el de Borrina, acolliran en les pròximes hores interessants partides, en les que el afionats a l’esport autòcton podran gaudir, ja que la participació és de molt de nivell als dos llocs.

Al Salvador Sagols de Vila-real es disputarà demà, a partir de les 22.45 hores, una nit màgica de pilota valenciana amb motiu del desafiament entre rests i mitgers. El citat enfrontament que partirà amb 2.000 euros d’eixida enfrontarà a Francés de Petrer i Marc de Montserrat front a Héctor de Laguar i Nacho de Foios. Sense cap dubte un duel espectacular el que podran disfrutar els aficionats vila-realencs.

El trinquet de Borriana també tindrà una programació especial i el diumenge a partir de les 11.30 hores es produirà la reaparició de Genovés II als trinquets de la Plana. El duel enfrontarà a la parella de Genovés II i Dani front a la formació de Pablo de Borriol i Javi. El rest de Borriol tindrà un dur compromís front a dos jugadors amb una gran trajectòria esportiva i tractarà de rendir a un gran nivell. H