Més de 60 xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys han pogut viure aquestes festes una experiència única: jugar a bàsquet i aprendere dels millors.

El TAU Castelló ha repetit la iniciativa que ja va impulsar l’any passat, amb l’objectiu de que els joves jugadors puguen aprendre i perfeccionar les seues habilitats amb els entrenadors del club, així com amb tècnics convidats que també aporten als participants la seua visió d’aquest joc.

Aquesta nova edició s’ha celebrat els díes 27, 28 i 29 de desembre, i 3 i 4 de gener, en horari matinal de 9.00 a 13.30 hores en les instal·lacions del pavelló Ciutat Esportiva de Castelló i amb un preu molt reduit de només 30 euros, que incloia l’esmorzar i un obsequi.

Els joves jugadors també han pogut disfrutar amb la presència de jugadors del primer equip com el senegalés Maodo Nguirane o Álex Herrera (foto), que van jugar amb ells i feren uns contra uns i mil i un tapons com si es tractara d’un partit de LEB Oro.

També va visitar l’Escola de Nadal el president del TAU Castelló, Luis García, qui va destacar que aquesta «és una activitat que només té com a objectiu promoure el bàsquet i que els xiquets puguen continuar practicant el seu esport favorit, o si encara no ho és, que el coneguen».