L’equip de Benicarló es va estrenar per la porta gran, aconseguint la primera victòria del Campionat Autonòmic de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés.

Els Baix Maestrat van sumar els seus primers punts al seu caseller en el duel directe amb el Massalfassar (70-10), una partida clau per evitar les places de descens.

Els jugadors del equipo de Benicarló aconseguiren una important victòria que els permet prendre un poc d’aire. Tot i açò, segueixen empatats amb Massalfassar en la darrera posició del seu grup de Primera, pero la diferència de jocs actual els permetria evitar el descens a segona en cas de finalitzar la competició en la situació actual.

ONDA, GUANYA EN SEGONA // La partida de la jornada viscuda en la divisió de plata, la Segona categoria, entre el primer equip del Club Pilotari d’Onda i el Club Pilotari Castelló, va donar com a guanyadors de la mateixa als primers. Gràcies a aquesta ajustada victòria, ja que el marcador final reflectia un 70-55 favorable als jugadors d’Onda, aconsegueixen també la primera posició del seu grup, amb onze punts, un més que els ara segons, Castelló.

La pròxima jornada tan uns com els altres hauran de desplaçar-se fora de casa, ja que l’Onda A jugarà en Algimia davant l’equip local, i el Castelló acudirà al trinquet Àlvaro Navarro per a enfrontar-se amb el primer equip del Amics de la de Xilxes, que van descansar esta jornada i continuen tercers.

ALMASSORA, EN TERCERA // Per últim, ja en Tercera categoria, els dos equips del club d’Almassora segueixen al front del grup provincial, ara empatats a deu punts, dos per davant de l’Onda B.

En el cas de l’Almassora B guanyaven a domicili al Xilxes B amb facilitat, deixant-se un punt l’Almassora A en la partida que els enfrontava com a locals davant l’Onda B, ja que el resultat final de 70 a 50 premiava als seus rivals amb un punt. H