+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

galotxa

Bon debut de l’Onda A al trofeo El Corte Inglés

Perd per la mínima en la seua estrena en la màxima categoria i suma un punt H Almassora, Xilxes, Vila-real, també a escena

 

El equip de l’Onda A, en la seua visita al trinquet d’Algimia d’Alfara, on va obtindre un punt tot i la derrota. - FEDPIVAL

R.D.
12/03/2020

El cap de setmana passat es va iniciar una nova edició del Campionat Autonòmic de Galotxa-Trofeu El Corte Inglés de Pilota Valenciana, en la qual participen equips provinents dels clubs d’Almassora, Onda, Vila-real i Xilxes, entre d’altres.

En la màxima categoria del torneig debutava l’Onda A, en la seua primera participació al més alt nivell. I quasi començaven amb victòria, ja que es quedaven en 55 en la seua visita al trinquet d’Algimia d’Alfara, on s’enfrontaven amb un dels equips més potents del campionat. Gran partida dels jugadors del conjunt de la Plana, que gràcies al resultat tan ajustat sumen el seu primer punt. El dissabte, a les 16.00 hores, l’Onda A debia rebre al seu trinquet al segon equip del club de la Pobla de Vallbona, altre debutant en la categoria, que va caure la setmana passada i que buscarà la seua primera victòria, si la partida es por jugar.

DIVISIÓ DE BRONZE // L’Onda B i el Xilxes A varen caure en la jornada inaugural de la divisió de bronze, de manera que ocupen en este moment les posicions de cua del seu grup. Aquesta setmana un d’ells s’emportarà la victoria (si n’hi ha partida), ja que s’enfronten entre ells.

Pel que fa a la quarta A, està previst que l’Onda C debute en el trofeu, al haver descansat la jornada anterior; la present edició té que començar jugant en casa davant el Moncada.

Ja en la quarta categoria B, l’Almassora jugarà com a local enfront del Manises E (a expenses de si se decreta l’aplaçament de la competició); mentre que el Xilxes B, que va caure en la primera partida 60 a 70 amb el Riba-roja F, també tendria que disputar aquesta jornada la partida davant el Torrent G en el trinquet Álvaro Navarro de Xilxes.

Per últim, la formació cadet de l’escola de Vila-real haurà de fer una complicada visita al Puig, ja que els de la Plana s’enfrontaran als segons del seu grup.

No obstant això, com està ocorrent amb la resta dels esports, tot queda a costa de la evolució de la crisi nacional pel coronavirus, el que també provocaria la suspensió de esta nova edició del Campionat Autonòmic de Galotxa-Trofeu El Corte Inglés.