+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

PILOTA VALENCIANA 3 LACTUALITAT DE LESPORT AUTÒCTON

Borriana gaudirà de les finals provincials de raspall dels JECV

Aquest diumenge, 9 d’abril, es jugaran les finals al trinquet i al carrer Verge de la Coloma

 

REDACCIÓ
06/04/2017

Borriana viurà aquest diumenge una gran jornada, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, el Servei Municipal d’Esports de la localitat de la Plana Baixa i el Club de Pilota Borriana, on estaran presents les millors escoles de la província de Castelló, que disputaran les finals provincials dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall: Borriol, Vila-real, Almassora, Castelló i Onda.

A més a més de la competició, també es jugaran partides amistoses entre els centres educatius de Castelló, Borriana i Les Alqueries, que estan participant al programa Pilota a l’Escola i debutarà en aquestes jornades l’Escola Municipal de Borriana, que encara no s’havia enfrontat a equips d’escoles d’altres localitats.

des de les 9.00 hores / En el trinquet borrianenc es disputaran les finals provincials a partir de les 9.00 hores, mentres que en el carrer Verge de la Coloma es jugaren les partides dels centres educatius i amistoses, des de les 9.30.

En cadets, en la final per la tercera plaça s’enfronten Borriol A i Castelló; y en la final absoluta, Borriol B i Onda. A la categoria infantil, la final per la tercera plaça serà Almassora i Castelló; i la final absoluta, Onda i Vila-real. I en alevins es disputarà una lligueta entre els tres millors: Borriol B, Almassora A i Castelló.