El CB Burriana va organitzar la primera edició del seu Torneig de Pretemporada per a celebrar l’inici d’un nou curs.

El Pavelló la Bosca va acollir un gran cap de setmana de bàsquet amb molt públic i un gran ambient de germanor entre els clubs que hi van participar.

La fase de grups va deixar clar des d’un principi quins eren els favorits per a arribar a les semifinals. En categoria masculina dominaven els clubs de Sagunt, el Morvedre i el Port de Sagunt, mentre que en la competició femenina donaven molt bones sensacions el CB Castellón i l’infantil A del club amfitrió.

Mentre al migdia se servia una paella popular, es van confirmar els pronòstics, amb el pas a semifinals de TAU Castelló, Morvedre, Port de Sagunt i CB Castellón en xics, i NB Paterna, NBF Castelló, CB Castellón i CB Burriana infantil A en categoria femenina.

partits decisius / La fase final es va iniciar amb els partits pel cinqué lloc, on el CB Burriana va guanyar el CB Onda en xics i el Morvedre al Vila-real BC en xiques. Després van arribar les semifinals, on amb el seu millor joc van passar a la gran final el Morvedre i el CB Castellón masculins, i els femenins del club castellonenc i el CB Burriana.

Les pistes 1 i 3 de La Bosca, amb molta expectació, van acollir les grans finals, on el Morvedre masculí es va imposar per 51-64 al CB Castellón, que en canvi en categoria femenina va guanyar per 30-46 l’infantil A de Carla Sáez.

Els quatre equips, tant campions com finalistes, van rebre els seus trofeus de mans de l’alcaldesa de Borriana, Maria José Safont, i del regidor d’Esports, Vicent Aparici, posant fi a un torneig que segur que repetirà.