Una vegada conclosa la fase regular del XVIII Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, l’equip de Borriol seguirà en la lluita per guanyar el títol de la màxima categoria.

Els jugadors provincials, després de completar una bona primera ronda de partides, en la qual van aconseguir empatar a la primera plaça amb Algimia i la Pobla de Vallbona, es voran les cares en la primera partida de semifinals, este proper dissabte en el trinquet borriolenc, amb la formació de Massalfassar.

De moment, s’està vivint un torneig emocionant, com demostra el fet que tres dels equips del grup en el qual participava Borriol van empatar a 12 punts, i s’hagués de recórrer a alguns dels factors de desempat que contemplen els reglaments oficials per poder dilucidar qui seguia en competició i qui es quedava fora.

Com dels tres equips sol dos podien seguir en el torneig, finalment van ser Algimia en primera posició, i Borriol com a segon els qui van obtindre la classificació.

El proper cap de setmana i el següent seran decisius per saber qui aconseguirà la final de primera, que este any tindrà lloc en el trinquet de Pelayo el proper diumenge 21 de febrer.

DIVISIÓ DE PLATA // Ja en la divisió de plata, la fase final va viure la primera ronda de partides este cap de setmana passat amb les trobades d’anada de quarts de final. El primer equip de Xilxes, amb Ximo, Xatao, Paco i Fran, va fer valer l’avantatge de camp, doncs jugaven en el Alvaro Navarro de Xilxes, aconseguint una important victòria, 60 a 35, enfront del Lliria A. Este dissabte hauran de desplaçar-se al trinquet del Camp de Turia per confirmar la classificació per a les semifinals.

Per la seva banda, ja en tercera, l’Onda A no va poder obtindre un bon resultat per afrontar la seva eliminatòria de quarts contra Xabia, en caure en la seva pròpia pista 45 a 60 enfront els alacantins. El desplaçament que afrontaran el cap de setmana vinent a la Marina Alta serà complicat pels ondencs, que hauran de donar el millor d’ells si pretenen seguir endavant en la competició. H