El proper cap de setmana s’inicien els XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall. En aquesta edició, participaran les escoles d’Almassora amb cinc equips, Almenara amb tres equips, Borriol amb quatre equips, Castelló amb sis equips, Onda amb sis equips i Vila-real amb quatre equips.

Els conjunts competiran entre aquestes dues setmanes de desembre i la primera de febrer, mes en què també es disputaran les finals provincials d’aquesta geografia. La seu de la primera fase d’aquesta competició serà en la localitat de Borriol, en la qual la categoria benjamí jugarà al carrer a partir de les 10 hores del matí, mentre que les categories de benjamins, infantils i cadets ho faran en el trinquet a partir de les 9 hores. Les jornades de competició seran el 14 i 21 de desembre, i el 8 de febrer.

Ja s’ha tancat el termini d’inscripció per a les tres províncies de la nostra comunitat i s’han inscrit més de 400 equips, pertanyents a 80 escoles de pilota diferents, entre les que destaquen Alzira, Bellreguard, Benidorm, Benissa, Bicorp, Bonrepós i Mirambell, Borriol, Carlet, Castalla, Castelló de la Plana, Dénia, el Campello, el Genovés, Els Poblets, Faura, Favara, Finestrat, Foios, Font d’en Carrós, Godelleta, Guadassuar, l’Eliana, la Murtera, la Nucia, la Llosa de Ranes, Manises, Massalfassar, Meliana, Moixent, Montcada, Murla, Muro de Alcoi, Nàquera, Oliva, CEIP Santa Anna de Oliva, Onda, Ondara i Ontinyent, entre altres.

La temporada passada, es van proclamar campions autonòmics els següents equips: en la categoria benjamí va guanyar Oliva A, en la prova aleví es va proclamar campió el Genovés A, en la categoria infantil va aixecar el títol Beniarbeig-El Verger, en la modalitat cadet el campió va ser el Genovés i per últim en la categoria juvenil va aconseguir el títol Alcàntera-Càrcer B.