El CD Moreres és un club humil que a poc a poc està fent-se un nom a la província de Castelló.

Aquesta temporada 2018-19 han superat el centenar de jugadors amb set equips, de prebenjamí a juvenil, i un total de 110 jugadors, cosa impensable fa només tres temporades, quan es van iniciar el en futbol base federat amb només un equip aleví.

Però sens dubte del que estan més orgullosos és de comptar amb la gran qualitat humana que transmeteixen les famílies que formen el CD Moreres. Per a ells, són tot un exemple de bon comportament i suport als seus jugadors, tant com els seus formadors, els quals representen molt bé el valor del compromís. I és que l’objectiu d’aquest club no consisteix només a formar jugadors de futbol, sinó també persones amb valors positius. Precisament per això, a l’hora de valorar la temporada, el més important per a ells és l’aprenentatge humà i esportiu, per damunt dels resultats esportius.

El prebenjamí, que juga en la categoria de segon any amb jugadors de primer i segon any, destaca per la il·lusió i ganes d’entrenar i jugar, tot i haver d’enfrontar-se amb jugadors amb més físic.

També el benjamí disputa la categoria de segon any amb més de la meitat de jugadors de primer any que aprofiten la temporada per a guanyar experiència.

L’aleví B va de menys a més, amb un planter cada volta més compenetrat, mentre que l’aleví A també ha superat uns inicis amb molts dubtes per a tancar l’any 2018 amb quatre victòries consecutives i situar-se a meitat de la classificació.

L’infantil, en una lliga on els xicotets detalls marquen la diferència, tracta de corregir els errors que l’han situat en la zona baixa per a seguir millorant.

El cadet és el gran protagonista d’enguany, un grup ja fet, amb gran capacitat per a competir i que mai es dona per vençut, el qual busca acabar la temporada en la part alta de la taula.

El club té a més un equip juvenil de futbol sala que està mostrant un bon nivell, i tot i que els resultats no acaben d’acompanyar, és molt competitiu i espera donar el millor en el final de la temporada.

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO MORERES.

ANY DE FUNDACIÓ:

2015.

PRESIDENT:

ANTONIO ORTOLÁ.

TERRENY DE JOC:

CIUTAT ESPORTIVA CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

SET.