Nules va reunir el darrer diumenge 7 d’abril a prop de 300 joves esportistes d’un bon nombre de clubs de la província de Castelló amb motiu del V Duatló Infantil Trinoulas, organitzat pel Club de Triatló Trinoulas amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules, i puntuable per als Jocs Esportius Vialterra.

En categoria cadet es va viure un emocionant esprint final entre David Ahicart, del Club Triatló Tripicaio Vilafranca, i Raúl Yagüe, del Trilavall, que va acabar amb victòria del primer. Sergio Archela, del Trivila, va completar el podi masculí, mentre que en categoria femenina va guanyar Marta Cheto, del Triatló Basiliscus, amb María García (Tragaleguas.org) segona i Victoria Cuadrado (Trilavall) tercera.

En infantil Laia García (Basiliscus) i Blanca Molés (Trilavall) van compartir la victòria, entrant en meta agafades de la ma. Anna Nadal (Basiliscus) va ser tercera, mentre que en xics va guanyar Miquel Segura (Tripicaio Vilafranca), seguit d’Izan Remolina (Basiliscus) i Iker Chover (Castalia Castellón Costa Azahar).

Els millors alevins van ser Martí Solsona i Sofía Tena, i van completar el podis Mario Rocamonde i Pau Escuder en categoria masculina, i Laia Fabregat i Naia Artola en xiques. El Tripicaio Vilafranca va copar els dos podis, tret de Mario, del Triesport Roquete.

En benjamí, triomf per a l’atleta del Trinoulas Juan Nebot i Valeria Folch (Tripicaio Vilafranca). Per últim, en multiesport, la categoria dels més menuts, van arribar en primer lloc Evaristo Rambla (Formigues Benicàssim) i Ares Castellnou (Basiliscus).