La localitat de Massamagrell es va omplir durant la disputa de la fase final dels XXXV JECV One Wall individual femení. En la jornada van participar més de 100 xiques, que van gaudir de la competició amb un ambient esportiu i festiu. Es van poder vore més de 200 partides, i l’emoció va ser la tònica dominant de molts grups de competició. També es van produir sorpreses en algunes de les finals, ja que moltes jugadores han millorat el seu nivell després de l’estiu, i han aconseguit millorar les seves expectatives.

I una de les que més va destacar va ser Carmen de Castelló, que va disputar nou partides en la fase final, guanyant huit i només va perdre una per un sol punt davant la campiona Autonòmica, Aina de Meliana. En la primera fase va guanyar totes les seues partides del grup IV: a Lucia de la Baronia per 11 a 3, a Lucia de Alfàs dl Pi per 11 a 0, a Meritxell de Marquesat per 11 a 3, a Marta de Meliana per 11 a 2 i a Naira de Godelleta per 11 a 3.

En la fase final Autonòmica van arribar les quatre millors jugadores d’aquesta temporada, una jugadora de València, Aina de Meliana, dues jugadores d’Alacant, Judith de Laguar i Laura de Alfàs del Pi, juntament amb la jove de la ciutat de Castelló. En la liguilla final es va enfrontar a la gran favorita, Aina de Meliana, en la seva primera partida, i després d’anar guanyant 10-8 va perdre 10-11. Però a continuació va derrotar a Judith de Laguar, per 11 a 5 i Laura de Alfàs del Pi, per 11 a 8, aconseguint així la plata.