La localitat alacantina de Laguar va gaudir d’una gran jornada femenina amb la disputa de les fases finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de les categories benjamí, infantil i juvenil de frontó individual.

Uxue d’Ondara va guanyar l’or en benjamí, Carmen de Castelló va aconseguir l’or en infantil i Nerea de Moixent, en juvenil.

Pel que fa a la participació provincial, en categoria infantil, Carmen de Castelló va obtindre l’or davant Judith de Laguar, en una gran final on la jugadora de la Marina Alta va tindre el suport de molts amics i familiars. Però Carmen va demostrar en la final que havia estudiat a la seva possible rival en la fase final, amb una estratègia perfecta buscant la mà dreta en el servei i movent-la en tot moment de dreta a esquerra perquè no pogués deixar anar les fuetades amb la seva poderosa mà esquerrana.

La jugadora del Club Pilotari de Castelló va ser l’única representant de la província en aquesta fase final i es converteix novament en campiona autonòmica, després d’haver aconseguit l’or en el 2017 en categoria aleví i la plata en el 2018 en categoria infantil. En el 2019, ha aconseguit el seu segon campionat autonòmic en aquesta modalitat.