Els preseleccionats per a entrenar amb les seleccions masculina i femenina sub-15, sub-17 i la sub-19 de One Wall, que prepara el Europeu de Portugal, i els pilotaris de les modalitats de llarges i internacional estan passant una setmana clau on estan demostrant el seu estat de forma i les seues condicions en aquestes modalitats. Aquests esportistes, entre els que es troben Carmen de Castelló (sub-15)) i Diego d’Onda (sub-17), han estat mesos entrenant i alguns s’han incorporat pels seus resultats en les competicions dels JECV o Autonòmics.

El seleccionador haurà de decidir que jugadors formen l’equip definitiu en cadascuna de les categories, que com sempre serà complicat pel gran nivell i il·lusió de tots els presents. Alguns estaran a Portugal i altres hauran d’esperar una nova oportunitat si continuen millorant en aquestes modalitats i sent bons companys, detall molt important en aquest tipus de concentracions i competicions.

Aquesta setmana han entrenat a Tavernes Blanques i Massamagrell, i hui encara ho faran aprofintant les vacances escolars. Diego d’Onda i Carmen de Castelló tenen moltes opccions d’estar en les seleccions finals, ja que estan demostrant un gran nivell.