La pilotari provincial Carmen de Castelló té aquest pròxim diumenge en la localitat de Laguar (Alacant) una altra gran cita amb la disputa de la fase final Autonòmica de categoria infantil de frontó individual en els XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

En la primera fase va quedar primera i és una de les grans favorites per a pujar al podium de la categoria, junt amb Ángela de Faura i Judith de Laguar, que també van ser primeres de grup.

La temporada passada, en esta mateixa categoria, Carmen fou plata i fa dos temporades or en categoria aleví.

La jugadora de Castelló és una de les millors esportistes de la Comunitat Valenciana, ja que ha aconseguit quatre ors, quatre plates i un bronze en les seues últimes tres temporades, on sempre ha jugat les fases finals tant a València com a Castelló.

Aquesta serà la seua primera fase final a la província d’Alacant, en la que també serà la tercera final que disputa en la present temporada.

En la modalitat de one wall ja ha aconseguit una plata i un or. Diumenge que ve jugarà la primera fase contra Marina d’Algimia, María de Massalfassar i Carmen d’Oliva.