Els tres punts aconseguits enfront del Xilxes, en el seu desplaçament al trinquet Alvaro Navarro de la població de la Plana Baixa, permet al Castelló situar-se la primera plaça del seu grup de segona categoria en trinquet del Campionat Autonòmic de galotxa-Trofeu El Corte Inglés després de la disputa de la sisena jornada de la competició.

No va haver-hi opció per als locals de sumar res positiu en esta trobada, ja que els visitants van dominar a tot moment la partida, deixant el marcador en un 10 a 70 prou clar. Sumen en estos moments 13 punts, dos més que el seu perseguidors l’Onda A, si bé a la formació ondense els falta una partida en la classificació enfront del Algimia d’Alfara. La setmana propera el Castelló rebrà la visita del Algimia, mentre que l’equip d’Onda descansarà, tal com determina el calendari d’este Autonómic de galotxa.

ALMASSORA GUANYA // En tercera, el derbi entre els dos equips d’Almassora es va saldar amb resultat favorable al primer equip del club, amb un 70 a 40 en el marcador final, que els permet mantenir-se a distància en la classificació. L’Almassora A lidera el grup, amb 16 punts, ja a cinc de distància respecte al segon classificat, l’Onda B, que va guanyar amb claredat al Xilxes B.

La setmana propera els líders es desplaçaran al trinquet ondense per enfrontar-se amb l’Onda C, mentre que el segon de la taula, l’Onda B jugarà com a visitant enfront de l’Almassora B.

Estes dos partides es presenten apassionants en la lluita per la primera posició i el segon equip del Almassora tractarà d’ajudar al primer equip. El mateix succeix en l’Onda C, que rep al líder de la categoria. H