Les classificacions dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall de la província de Castelló estan molt igualades després de disputar-se la primera jornada de la competició, que es van disputar en diferents seus des de les categories benjamí a juvenil.

Per una banda, l’escola de Castelló és la més destacada després de la primera jornada dels JECV de raspall, ja que els seus equips lideren els dos grups de la categoria aleví, un grup d’infantil junt amb un equip de Vila-real i la juvenil, per davant de Borriol.

També mereix una especial menció l’escola de Vila-real, ja que els seus equips lideren les classificacions de la categoria infantil, en un dels dos grups junt amb un equip de Castelló.

D’altra banda, en el grup de la categoria benjamí són les escoles d’Almassora i Faura les que lideren el grup amb un empat a quatre punts. Per últim, en la categoria cadet, és l’equip d’Onda el més destacat amb sis punts, seguit de molt prop per l’equip de Vila-real amb cinc punts.

Aquest cap de setmana es disputarà la segona jornada dels JECV de raspall en la província de Castelló després de la parada per les vacances de Nadal. I tot apunta a que el nivell de les partides tornaràn a ser altíssim.