Castelló va tancar l’activitat de pilota durant la Magdalena amb la ja habitual exhibició al carrer, que com tots els anys va tindre lloc al carrer Gràcia i els seus voltants. Molts aficionats a l’esport autòcton no van voler perdre’s les diferents partides que es van disputar i van vibrar tant amb el joc mostrat pels més menuts com pels membres del Club Pilotari Castelló.

L’èxit vistut al trinquet el dilluns es va repetir al carrer, on cada vegada es veu a més persones seguint de prop l’esport autòcton. Tant el taller de raspall com les primeres partides d’exhibició, en les quals van intervenir els xiquets de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana i tots aquells que van voler inscriure’s, es van viure amb intensitat, igual que la tradicional partida d’exhibició que van protagonitzar els membres del Club Pilotari Castelló.

II ENCONTRE // També es va celebrar de forma paral·lela el II Encontre entre Centres d’Atenció a Persones amb Malaltia Mental, organitzat per Creu Roja i en el qual van participar sis centres de tota la Comunitat Valenciana: CRIS i Centre de Dia Acova (València), CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València), CEEM San Lorenzo de Brindis (Massalfasar), CRIS Vinaròs, CRIS la Vall d’Uixó i CRIS Creu Roja i habitatges Tutelats de Castelló. H