Quan falten només dos dies per a que comencen les Festes de la Magdalena, el Club Pilotari Castelló ja té tot preparat per a que el aficionants a la pilota valenciana puguen gaudir de l’esport autòcton durant la setmana festiva. I com cada any, han programat dos intenses jornades, que tornaran a ser el dilluns i el dimecres. Dos dies on el amants de la pilota tindran l’oportunitat de vore en acció tant jugadors que tenen un gran futur per davant com a professionals.

La jornada del dilluns es presenta del més atractiva i comptarà amb dues grans partides; la primera començarà a les 17.00 hores amb un enfrontament de jugadors de Castelló contra els de València. L’equip de la Plana estarà conformat per Kevin de Borriol, Josep de Vila-real i un feridor contra José Salvador de Quart de les Valls, Néstor d’Algimia d’Alfara i Javi Font d’Alfara de la Baronia, tots tres de la comarca del Camp de Morvedre.

Al voltant de les 18.45 hores, una vegada haja finalitzat l’enfrontament entre el joves jugadors de Castelló i València, és disputarà el VIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana, en el que com sempre participarà l’únic professional de la provincia que hi ha en l’actualitat, el borriolenc Pablo II, que junt amb el mitger Javi (Massalfassar), que es troba en un magnífic estat de forma i hui en dia marca la diferència en la seva posició, s’enfrontaran a Puchol II (Vinalesa) i Hèctor (Vall de Laguar), que actualment conformen equip junt amb Conillet en el XXV Circuit Professional d’Escala i Corda 2016.

Estes dues partides tindran lloc, com es habitual, al Trinquet Municipal de Castelló, que fa uns anys va ser traslladat al Parc Esportiu del Sindical. Allí deuran acudir tots els aficionats que vulgen vore les dos partides.

ACTIVITAT AL CARRER // Per la jornada del dimecres, al carrer de Gràcia (al costat de la casa dels Caragols) y a partir de les 16.00 hores, es jugaran partides de raspall entre els xiquets de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana i d’altres que vulguen inscriure’s. Paral·lelament, es celebrarà el II Encontre entre Centres d’Atenció a Persones amb Malaltia Mental, organitzat per la Creu Roja, que l’any passat va ser un èxit i este es consolida amb la participació de sis centres de tota la Comunitat Valenciana: CRIS i Centre de Dia Acova (València), CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València), CEEM San Lorenzo de Brindis (Massamagrell), CRIS Vinaròs, CRIS La Vall d’Uixó i CRIS Creu Roja i habitatges Tutelats de Castelló.

A les 17.30 hores es jugarà la tradicional partida d’exhibició per part dels membres del Club Pilotari Castelló, que posarà fi a dos dies molt intensos on l’esport autòcton estarà present al màxim a les Festes de la Magdalena. H