Cinc equips del futbol base groc disposen de opcions d’aconseguir el títol de les seues corresponents categories.

El Villarreal B amb 52 punts es troba en la tercera posició de la taula, a sis punts de l’Atlético Baleares, líder del Grup III de la Segona Divisió B. A falta de set jornades, el quadre groguet intentarà retallar distàncies demà davant l’Espanyol B, l’equip més realitzador al costat del combinat de Miguel Alvarez.

El Juvenil A, líder de Divisió d’Honor amb 65 punts, es troba a un pas de proclamar-se campió a la darrera jornada del campionat, que es disputarà demà. Els de Miguel Ángel Tena buscaran sumar la seua 21ª victòria davant el Lorca CF, onzè a la classificació amb 34 punts. El combinat ‘groguet’ no pot fallar si vol aconseguir el títol, ja que el conjunt granota, el seu rival més directe, està a tan sols un punt.

El Femení C, fundat aquest mateix any, lidera el Grup 1 de la Segona Regional Femenina amb 41 punts. El combinat de David García Broch i Clara Martínez no ha perdut un sol partit aquesta temporada, a més de ser el conjunt més realitzador (117 gols) i el que menys dianes ha concedit del campionat (2 gols). A falta de sis jornades, el jove equip groguet lluitarà per aconseguir els tres punts en el partit de demà contra el CD Segorbe.

A més, l’Infantil A del club ‘groguet’ lidera la Lliga Autonòmica amb 79 punts, 108 gols a favor i cap derrota. A falta de set xocs perquè acabe el campionat, els grocs, si continuen amb la mateixa dinàmica, aconseguiran alçar-se amb el títol. Hui lluitaran per aconseguir la victòria davant el Fundación Elche i emportar-se els tres punts a casa.

L’Aleví A és líder indiscutible de la SuperLiga València Aleví amb 66 punts, havent jugat un partit menys que el Valencia B, que es troba a huit punts de la esquadra groga. Faltant tan sols set jornades, els groguets buscaran la victòria hui davant del Torre Levante per assentar-se en la zona més alta de la classificació.