Dissabte passat en el Trinquet Municipal de la Pobla de Vallbona es va produir un fet històric per al Club Pilotari Onda. Es va guanyar per primera vegada en la seua història una final de segona categoria d’escala i corda, aconseguint l’ascens directe a la màxima categoria de la modalitat de trinquet més popular a la Comunitat Valenciana.

I el millor no fou aconseguir aquest ascens sinó la manera d’aconseguir-lo, ja que els onders van realitzar la millor partida de la seua història perquè van jugar a la perfecció, sense fissures.

El resultat final de 60-15 per als d’Onda diu molt de la contundència de l’equip format per Diego, Álex, Paco i José Luis. L’equip de Murla (Alacant) no va ser rival fàcil perquè no es va entregar en cap moment i van lluitar fins al final; però els onders van estar molt concentrats durant tota la partida i la gran pegada del mitger alacantí Manel, sempre tènia resposta amb major contundència per part dels jugadors d’Onda, que tan sols van mostrar alguna xicoteta feblesa en la ferida.

LA MILLOR PARTIDA // Diego López va estar perfecte fent el dau i jugant tant de rebot com de volea pilotes molt complicades. Álex Catalán, molt concentrat durant tota la partida, fou inexpugnable per dalt i amb la seua volea i bot de braç va fer molt de mal als de Murla. Paco Castillo va realitzar la millor partida que li hem vist fins al moment, responent a pilotes molt difícils i solventan-les amb gran encert. I José Luis Navarro va començar amb algunes dubtes en el traure, però poc a poc va anar entrant en la partida, resolvent amb gran encert la ferida al dau dels jugadors alacantins.

L’afició ondera es va desplaçar a la localitat valenciana per a animar in situ als seus jugadors i entre la expedició estaba el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, José Vicente Iserte, que també va estar en tot moment donant el suport necessari per a aconseguir aquest títol tan important per al club.

Precisament, van entregar els trofeus Iris Marco, regidora d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, i José Vicente Iserte, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda.