La Consellera d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha concedit subvencions fins a un total de 399.000 euros per a les federacions esportives de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament del Programa Esport a l’Escola.

D’aquesta quantitat, un total de 48.000 euros es destinaran a l’adquisició de material esportiu, amb 3.000 euros per a cadascuna de les federacions que rebran la subvenció, entre les quals esports com el triatló, escacs, rugbi, pàdel, handbol, atletisme, hoquei, voleibol, judo o esgrima. La resta s’invertirà en personal tècnic, amb una mitja de 22.000 euros per federació.

D’altra banda, ja s’ha publicat la convocatòria de les subvencions destinades a les federacions esportives per a l’adquisició de material immobilitzat per l’any 2019, que haja de ser utilitzat en els plans d’especialització esportiva o en programes de tecnificació esportiva.

La quantia destinada per la Conselleria per a aquestes subvencions ascendeix a 200.000 euros, la qual cosa suposa haver augmentat un 33 % la quantitat total respecte a la convocatòria de 2018. La presentació de la sol·licitud es farà per https://sede.gva.es.