En l’octava jornada del XXV Lliga Professional d’Escala i Corda 2016, l’equip de Vila-real, format per Francés, Félix i Carlos va caure contra el trio representatiu de Vinalesa (Puchol II, Héctor i Conillet) en la partida disputada al trinquet El Rovellet de la localitat alicantina de Dénia i que va finalitzar amb un ajustat 60- 55.

El duel va estar marcat durant tot el seu transcurs per l’equilibri en el marcador i en el joc desplegat pels dos conjunts. A més, aquests van haver de pilotejar molt i lluitar en cada un dels jocs per a poder tancar-los i anar sumant. La partida a més va tindre una gran emoció, ja que desprès de la igualada a 40, Puchol II, Héctor i Conillet es van distanciar en el marcador fins al 55 per 40, però els de Vila-real van retornar de nou la igualtat a l’electrònic, en esta ocasió a 55.

El cara o creu de l’últim joc va ser favorable a la formació de Vinalesa. Aquesta victòria per la mínima propicia el repartiment de punts, que permet al trio de Vinalesa col·locar-se en tercer lloc (5 punts), mentre que els representants de Vila-real també pugen una plaça i es sitúen quarts, amb quatre punts.

També el cap de setmana, al trinquet de Sueca, la parella representativa de València (Soro III i Salva) es va imposar en la sèptima jornada, per un contundent 60 per 25, al trio d’Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal. H