La província de Castelló ha aconseguit el primer or de la seua història a la categoria cadet nivell A als XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de frontó individual masculina. El pilotari Diego d’Onda va conquistar, precisament en la localitat d’Onda, el títol autonòmic en la fase final de la denominada modalitat de les tres parets.

El Club de Camp d’Onda va ser la seu de l’esmentada fase final dels JECV de frontó individual, on van estar els millors jugadors benjamins, alevins, infantils i cadets —als nivells A i B— de les tres províncies d’aquesta temporada.

En total, van estar presents 32 pilotaris de 18 escoles que representaven a les localitats següents: Almassora, Bonrepòs i Mirambell, Castelló, Sella-Relleu, El Puig, Foios, Massamagrell, Moixent, Montserrat, Oliva, Onda, Orba, Quart de Poblet, València, Vinalesa i Villalonga.

L’HEROI PROVINCIAL / En el nivell A, on competixen els jugadors de més nivell, el jugador d’Onda Diego López va ser capaç d’aconseguir l’or, per primera vegada per a la província en esta modalitat de frontó individual.

Després de més de 10 anys sense disputar-se una final Autonòmica en la província de Castelló, diego fou profeta a la seua terra, amb un títol aconseguit en un gran torneig amb victòries davant Toni de El Campello, per 11 a 4; Jordi de Oliva, per 11 a 4; i a Alberto de El Puig per 11 a 9.

A més a més, al nivel A, en categoria benjamí el provincial Pol del CPV Almassora va finalitzar al quart lloc; mentre que Daniel de Castelló va ser també quart a la categoria aleví al que fou el seu debut en una fase final.

Al nivell B es va obtindre l’altra medalla d’aquesta competició, amb el bronze en cadet de Diego Sansano d’Onda, on Lluís també d’Onda va concloure quart.