La selecció de la Comunitat Valenciana masculina va aconseguir per primera vegada el títol de campió d’Europa en la modalitat de Joc Internacional, al III Europeu de Pilota a Mà. Després d’obtenir ser subcampions en 2013, a Bèlgica, i en 2015, a Itàlia, per fi en 2017, a Tavernes Blanques, van aconseguir superar a tots els seus rivals després de guanyar tots els partits. Un èxit on el que per primera vegada hi havia un jugador de la província de Castelló, Diego López de la localitat d’Onda.

La Selección Valenciana va fer una final perfecta, superant a la selecció d’Itàlia en totes les línies amb una generació de joves que té molt a dir en els pròxims anys en l’àmbit internacional, a més hi ha fet una gran bloc, molt sòlid i compacte, amb molts jugadors de gran nivell.

Els membres de la selección, Seve de Vilanova de Castelló, Saxa d’Orba, Giner de Murla, José Luis de Benidorm, Julio d’Alginet, Cardona de Pedreguer, Diego d’Onda i José Ramón de Montcada, van realitzar una competició perfecta en aquesta modalitat, que donà el primer or per al combinat masculí a l’Europeu.

Diego d’Onda va disputar tots els partits en la primera línia de joc sent el jugador més jove de la selecció. El provincial va tenir una actuació molt bona, ja que va fregar la perfecció com la majoria dels seus companys, molt bé dirigit per Giner de Murla, el líder de l’equip i que va estar sempre al seu costat.

El jugador ondenc es converteix també en el primer esportista de la província que aconsegueix ser campió d’Europa amb la selecció valenciana sub-19.