Els joves atletes del Colegio Diputación en categoria infantil van mantindre el passat cap de setmana el seu tradicional domini al Campionat Autonòmic de pista coberta, disputat al Lluis Puig de València, on aconseguiren el doblet al proclamar-se campions tant l’equip masculí com el femení.

El domini d’aquest darrer va ser més aclaparador, amb 114 punts per a les castellonenques per 88,5 del València Terra i Mar i 84,5 del Safor-Delikia Sports, segon i tercer.

Les xiques van guanyar set proves amb les atletes Carmen Ferrara (60m), Nerea Royo (2.000m), Gema García (60m tanques), Raquel Vidal (altura), Esther García (pes), Lula Peris (2.000 marxa) i l’equip de relleus 4x200m.

La categoria masculina estigué més renyida: el Colegio Diputación assolí 87 punts, tres més que el València Terra i Mar, mentre que el tercer lloc va ser per al Torrent amb 59. Els xics s’imposaren en sis proves amb Diego Zaera (2.000m), Rubén Meliá (60m tanques), Marc Recatalá (altura), Óscar Edo (llargada), Denis Sides (pes) i Eric Blanco (2.000m marxa). H