La pilota castellonenca està d’enhorabona. El seus dos referents actuals, a nivell professional i amateur, van afegir al seus palmarés dos nous títols. Pablo i Kevin, ambdós de Borriol, es van convertir en grans protagonistes de les darreres partides disputades al Trinquet Eusebio, coronant-se com a campions de la Lliga 2 i el Promeses, dues competicions patrocinades per Caixa Popular.

L’equip de Kevin, completat per Sergi (Agost) i Pablo Salvador (Borbotó), va guanyar per 60 a 45 a l’equip de Martí II de Moncada, Julián de Torrent i Manel de Murla, davant de més de 300 persones que van donar una gran imatge a l’escenari de les finals de tecnificació d’escala i corda. Els primers jocs van ser molt igualats però els nervis i la pressió per alçar el títol van començar a aparèixer.

Així, el favoritisme de l’equip capitanetjat per Martí II es va diluir poc a poc davant l’empenta dels cops de Kevin, que ja va ser campió d’aquesta competició la pasada temporada.

Per la seua banda, Pablo --formant parella amb Bueno de Meliana--, va demostrar la seua capacitat de lluita davant el trio conformat per Lluís de la Vega d’Almussafes, Herrera de Beniparrell i Néstor d’Algímia. L’equipo liderat pel borriolenc es va impossar 60-45 en una partida per a enmarcar i que va alçar en nombroses ocasions al públic present en el trinquet.

La parella Pablo-Bueno des del primer quinze va demostrar que estava molt motivada i prompte va aconseguir un xicotet avantatge. El trio de Lluís de la Vega no deixava que trencaren la partida i el piloteig entre els restos i els mitgers va ser molt intens, amb quinzes de gran qualitat tècnica. La parella va aconseguir distanciar-se diverses vegades, però el trio sempre reaccionava i empatava, fins al 45 iguals, on semblava que el trio podia superar a la parella després de quasi dos hores. Però Pablo i Bueno no van deixar passar la seua oportunitat.

CRIDA AL PROFESSIONALISME // Pablo de Borriol va completar una gran partida en una setmana dura per al jugador de la província de Castelló, que va demostrar caràcter i pundonor, a més de la seua gran pegada per a alçar el títol amb el seu company d’entrenament i amic. La parella guanya un nou títol de promoció, demostrant que mereix una oportunitat en el món professional. H