+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 

Deportes

 

FUTBOL 8

Els prebenjamins groguets somien amb la Copa Primavera

Els més menuts del Villarreal afronten esta nova competició després d’acabar la lliga

 

Els prebenjamins groguets, després del final del campionat lliguer, tornen a gaudir del seu esport favorit amb la Copa Primavera. - VILLARREAL CF

R. D.
15/04/2019

Una volta finalitzat el campionat de lliga en els tres grups de Prebenjamí de primer any a la província de Castelló, comença la Copa Primavera.

31 equips dividits en sis grups jugaran la primera fase, a la qual li seguiran els huitens i els quarts de final a anada i tornada. Finalment, els quatre millors conjunts s’enfrontaran en una fase final a una jornada que es viurà en una mateixa seu. Els equips Prebenjamí B, D i F del Villarreal CF afronten aquest torneig amb il·lusió.

«El fet de jugar contra equips dels altres grups de lliga és una il·lusió per als xiquets i ens dóna una visió més àmplia del que és el futbol base provincial», comenta Vicent Tarancón, un dels entrenadors del Prebenjamí D. Per la seua banda, Manolo Sales, membre del cos tècnic del Prebenjamí F, destaca que «ens han tocat equips difícils en aquesta competició, però anem partit a partit perquè cada dia suposa una nova oportunitat de créixer».

Així, el nou torneig serveix als equips per a continuar la temporada aplicant sobre la gespa els conceptes tècnics i tàctics entrenats durant la setmana. Tal com continua explicant Tarancón, «Aquesta competició ens permet seguir posant en pràctica conceptes. Ara tenim una altra oportunitat perquè els jugadors segueixen gaudint del futbol».

Cal destacar que, quan acabe la fase de grups, els equips grocs podrien enfrontar-se entre ells. De moment, els Prebenjamins B i D superarien aquesta primera ronda al haver guanyat el primer partit per 1-12 al Rafalafena CF i 1-2 al CD L’ Alcora respectivament. El Prebenjamí F va caure davant el Primer Toque per 0-10.

Esta setmana, el Prebenjamí B rep en casa al ACD Benicense i el Prebenjamí D al Promesas Castalia. Per la seua part, el Mini F tindrà jornada de descans abans de tornar a la dinàmica de competició davant el Benicarló BF.