La promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, continua fent realitat els somnis dels seguidors més joves del Submarí.

Hui el jove porter de l’equip infantil de l’Almenara Atletic, Eric Guerola, formarà part de l’expedició del Villarreal CF cap a Girona, on els de Javi Calleja juguen demà un partit decisiu del campionat lliguer, des de les 18.30 hores a Montilivi.

Eric ha sigut el darrer guanyador del sorteig perquè un menor d’edat puga acompanyar els cracks groguets en un dels seus partits a domicili, sempre acompanyat per un familiar major d’edat.

Però a més, en el darrer sorteig també van resultar afortunats dos joves més. Així, Alejandro Serrano, jugador del benjamí de segon any del CF Alcalà, va guanyar una samarreta signada per tots els jugadors del Villarreal CF, mentre que Quique Teresa Alós, del querubí del Platges de Moncofa, es va emportar un baló també signat pels cracks.

Tots ells van rebre els seus regals ahir, de mans de Jaume Costa i Morlanes, que van omplir d’il·lusió els seus joves aficionats.

Així que ja ho saps, si vols aconseguir també viure moments inoblidables amb els teus ídols groguets i aconseguir fantàstics obsequis que guardaras com un tresor, només cal que participes en la promoció Viatja amb el Villarreal CF. Per a fer-ho has de formar part d’algun club de futbol o qualsevol altre esport que tinga alguna relació amb el Villarreal CF, ja siga com a part de la iniciativa Endavant Villarreal o qualsevol altra. Si és així, envian’s una foto, que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual aparegues amb els teus companys d’equip o animant al Submarí a l’Estadi de la Ceràmica. Posa les teues dades personals... i que tingues, molta, molta sort!

No t’ho penses més, i participa. T’esperen grans emocions.