Les escoles de la província de Castelló es consoliden com les grans dominadores de la modalitat de frontó de frares i, per tercer any consecutiu, es va repartir els quatre campionats disputats en les localitats de Xert i Traiguera corresponents al III Autonòmic de Frares Trofeu Diputació de Castelló, on van acudir equips de les tres províncies valencianes.

Les categories escolars es van celebrar el passat dissabte 29 de juny, on els benjamins i alevins van jugar en el Barri de Anroig de Xert, mentre que al trinquet de Traiguera van jugar les categories infantils i cadets.

Va ser una jornada super intensa de pilota, en el qual tant els jugadors com els pares van poder gaudir d’aquest esport i d’una jornada de convivència en la qual a més de jugar al frontó de frares van aprofitar per a fer altres activitats, com poder gaudir de les instal·lacions esportives d’aquestes localitats, especialment les piscines, senderisme…

ELS GUANYADORS / En quant als campions, cal destacar que en la categoria benjamí Marc García i Pol Guerrero, que pertanyen al CPV Almassora, van mostrar el gran nivell que tenen guanyant totes les partides que van jugar, la qual cosa va fer que es proclamessin campions. La final la van jugar contra Gabriel García i Salvador Marti, del CPV Castelló.

En la categoria aleví, van ser Pau Juarez i Arnau Pérez, del CPV Castelló, els que es van imposar en la final, aquesta vegada contra David Blanch i Pol Guerrero, del CPV Almassora, els quals van fer un gran campionat autonòmic.

Per la seua part, a Traiguera van lluir els infantils, on va imposar l’equip de CPV Vila-real B al CPV Vila-real. En aquestes partides van destacar Álvaro Mañas, campió, i Pepe Vila, subcampió.

Finalment, també a Traiguera, torn per als cadets, categoria en la qual va dominar el CPV Onda, que va classificar a dos dels seus equips per a la gran final, destacant, Diego López, el jugador més complet i tècnic de la jornada al costat del seu company d’equip i d’escola, Juan Carrillo.

DEL 19 AL 21 / Les altres categories de competició es juguran del 19 al 21 de juliol, en tres jornades espectaculars on estaran els millors alumnes de les escoles de tecnificació, a més de la competició federativa i recreativa sènior.