La fase final Autonòmica dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de frontó per parelles es va tancar al poliesportiu de Moixent amb gran èxit de les escoles de la província de Castelló, on quatre dels seus equips van aconseguir el tercer lloc final, és a dir, van banyar-se en bronze.

En aquesta edició, va participar les millors escoles de les tres províncies: Almassora, Beniarbeig-El Verger, El Puig, Laguar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, Onda, Ondara, Petrer, Sella-Relleu i Vila-real.

En total es van disputar 20 partides entre els 20 equips presents en les cinc categories de competició. Moixent, va aconseguir l’or, en categoria benjamí; El Puig A, en aleví; Massamagrell, en infantil; Montserrat, en cadet; i El Puig, en categoria juvenil.

En quant als provincials, els bronzes van ser de l’equip d’Almassora en categoria benjamí; Vila-real va ser tercer en infantil, mentre que els dos equips d’Onda van ocupar el tercer lloc del pido tant a cadet com a juvenil. A més a més, descatar la bona participació de l’equip aleví de Vila-real, que finalmente va concloure al quart lloc.