El proper diumenge, dia 3 de novembre, es jugaran les finals dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de One Wall Individual als frontons de Massamagrell, on s’enfrontaran els millors jugadors de les categories benjamins, alevins, infantils i cadets que s’han classificat per a aquesta fase final.

Els més menuts, en concret les categories infantils, alevins i benjamins, jugaran pel matí, de 9.00 a 14.00 hores, mentre que els cadets jugaran de vesprada, des de les 16.15 hores.

Entre les quatre categories sumen 105 joves jugadors de pilota que competiran diumenge als frontons de Massamagrell, els quals representen fins a 35 escoles de pilota de tota la Comunitat Valenciana. De tots els jugadors que hi seran en aquesta jornada, 17 pertanyen a escoles de pilota de la província de Castelló, les quals tindran representació quatre d’aquestes.

En primer lloc, l’escola que més jugadors ha classificat ha sigut Onda amb set, en segon lloc apareixen les escoles d’Almassora i Castelló amb quatre jugadors cadascuna i la quarta escola és la de Vila-real amb dos jugadors classificats per a aquestes finals.

Segur que diumenge es viu una jornada intensa i apasionant per a tots els participants.