+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

GALOTXA

Les escoles de Vila-real i Castelló brillen als JECV

El dissabte 25 es jugarà la segona jornada

 

Els jugadors de les escoles de Vila-real i Castelló, en el Salvador Sagols. - F. P. V.

R. D.
16/01/2020

El passat cap de setmana es va iniciar els XXXVIII Jocs Esportius de galotxa a les províncies de València i Castelló. A la província de Castelló, la següent jornada de competició es jugarà el dissabte 25 de gener en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real. En aquest escenari estan en competició un total de 17 equips, pertanyents a les escoles de Castelló, Almassora, Borriol, Vila-real i Onda. Després de la primera jornada destaquen en aleví els equips de Vila-real i Castelló B.

En categoria aleví, Castelló A i Castelló B, en categoria cadet, Castelló i Vila-real, mentre que en juvenil, l’equip d’Onda que està enquadrat amb els equips de València, va començar guanyant per 40 a 50, a l’equip de Borbotó B.

En el provincial de València, aquest cap de setmana es jugarà la segona jornada de competició que tendran como a seus a Marquesat, Beniparrell, Godelleta, Meliana, Massalfassar, Vinalesa, Borbotó, Alfara del Patriarca, Albalat dels Sorells i Foyos. En aquestes localitats, participaran un total de 83 equips. Per altra banda, a Alacant, es disputen les finals al carrer del Verger, aquest diumenge 19 de gener, amb la presència de les escoles amb més futur d’Alacant.