El Club de Tennis Vinaròs acull, des d’ahir, la Fase Zonal de la Copa Davis júnior, torneig que reuneix a set seleccions nacionals i que atorga dues places per a la fase final. És a dir, els dos finalistes passaran a la ronda final.

Ahir es van disputar els quarts de final d’aquest torneig al millor de tres partits —dos individuals i un dobles— i la presentació dels equips nacionals que competeixen en terres del Baix Maestrat: Espanya, Estònia, Hongria, França, Luxemburg, Portugal i Bielorússia.

Quant a la representació espanyola, cal destacar que el capità d’Espanya, Carles Vicent, compte per a aquesta fase classificatòria amb els tennistes Nicolás Álvarez, Pedro Vives i Álex García.

triomf de ‘l’armada’ / En matèria esportiva, Espanya es va classificar per a semifinals amb comoditat, després de guanyar 3-0 davant la selecció d’Estònia, mostrant un gran nivell. Ara, en semifinals, l’Armada s’enfrontarà a Portugal o Bielorússia.

Per l’altra part del quadre, el número u, la selecció Hongria, es mesurarà contra el guanyador de França-Luxemburg.

Una vegada queden resolts els partits de quarts de final, avui es disputaran les dos semifinals, els enfrontaments dels quals arrancaran a les 15.00 hores.