Després de la disputa de les primeres partides, l’escola d’Almassora va aconseguir molt bons resultats, amb equips molt bé situats en les categories benjamí, aleví i infantil. En benjamí, el primer equip de la província és Almassora; en aleví, destaquen Almassora A i Vila-real, mentre que en infantil les referències són Xilxes A, Almassora i Onda, i en cadet, els equips d’Onda i Vila-real són els més forts.

En la primera jornada, en categoria benjamí, es van disputar tres partides i de moment Algimia és el líder, després de guanyar les seves dues partides. Almassora va guanyar per 40 a 0 a l’equip d’Onda i Algimia es va imposar a Onda pel mateix resultat. En aleví, en el grup A, Almassora A va derrotar a Algimia per 40 a 15, mentre que al grup B, Almassora B va perdre davant Vila-real, per 10 a 40. En infantil, en el grup A, Vila-real va perdre davant Xilxes A, per 15 a 40 i en el grup B, Xilxes B va caure 10 a 40 davant Almassora. Onda, va guanyar per 40 a 15 contra Baronia.

En cadet, Algimia va guanyar per 50 a 5 davant l’equip de Vila-real i Benifairó de les Valls va fer el mateix, per 50 a 20, contra l’equip d’Onda.

Este cap de setmana debutessin els equips de Borriol, en la competició de galotxa. El grup zonal de la província de Castelló participen 8 escoles (Almassora, Onda, Borriol, Algímia d’Alfara, Vila-real, Xilxes, Alfara d’Algímia i Benifairó de les Valls) amb un total de 20 equips en competició. H