L’equip femení del Club Piragüismo Castellón en la categoria Joves Promeses ha protagonitzat enguany una gran temporada que ha portat a les seues components a classificar-se en la novena posició nacional. Aquesta fita els dona el pas directe, i per la porta gran, a la Divisió d’Honor nacional, la qual cosa els confirma com el millor club de la provincia de Castelló i el segon millor valencià. Un magnífic punt de partida per a iniciar una més que interessant temporada 2017.

Aquest grup de joves promeses està format per Ana Owen Gras, Pilar Cinto Castellano, Alicia Owen Gras, Elvira Calle Barahona, Maya Youself Alghazawi i Laura Becerra Pérez.

El seu millor resultat d’enguany ha estat un sisé lloc en el Campionat d’Espanya de K4 1000. Una fita històrica ja que és la primera volta que un equip castellonenc aconsegueix classificar-se per a una final nacional, i a més amb dues de les palistes, Alicia i Laura, amb només 13 anys, juntament amb les seues companyes d’equip Elvira i Pilar.

L’equip masculí de Joves Promeses del Club Piragüismo Castellón també ha destacat aquesta darrera temporada, ja que s’ha situat el 27e nacional, a tan sols dos llocs de pujar a Divisió d’Honor. Així, el club ha arribat fins el 32e lloc en conjunt.