El trinquet de la localitat de Vila-real va gaudir amb la primera semifinal que es va jugar del I Trofeu Villareal CF de pilota valenciana. El duel va enfrontar al trio format pels jugadors Pere Roc II, Dani i Carlos contra la parella de Soro III i Jesús. La partida va resultar molt emocionant i amb moltes alternatives.

El resultat final va ser de 60 per 55 favorable al trio liderat pel recent campió de la II Copa Diputació de València, Pere Roc II. A l’inici de l’encontre, el trio va començar molt fort, donant molt bona imatge i passant de l’iguals a 25, a un important avantatge de 45 per 25. En eixe moment, tant Soro III com Jesús van reaccionar i van aconseguir quatre jocs consecutius per tornar a igualar el marcador, aquesta vegada a 45.

Seguidament es van produir dos noves igualades a 50 i 55, i finalment Pere Roc II i els seu equip van aconseguir tancar la partida per 60 a 55. En aquests compassos finals es van veure els millor quinzes del duel, amb dos conjunts que ho van donar tot en busca del bitllet per a la final.

ROIG Y LLANEZA // Les graderies van registrar una bona entrada i va reinar molt bon ambient durant tota la jornada. A més, els espectadors també van poder observar la novetat de que els jugadors dels dos equips portaven les samarretes del Villareal CF. A la partida van assistir tant el president del Villareal CF, Fernando Roig, com el seu vicepresident, José Manuel Llaneza.

El campionat continuarà aquest divendres, 29 de juliol, amb la segona semifinal del torneig. Aquesta vegada es veuran les cares la parella formada per Puchol II i Santi front al trio de Francés, Javi i Monrabal. D’altra banda, la gran final del Trofeu Villarreal CF tindrà lloc el pròxim divendres 5 d’agost a partir de les 18.30 hores en el mateix escenari. H