El trio format per Kevin de Borriol, Pablo de Segorbe i Pablo Salvador han aconseguit el pas matemàtic per a la ronda de semifinals de la II Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda abans de disputar la seua última partida de la fase de grups, degut a la derrota del trio de Sergi, Rafa i Alex el passat diumenge al trinquet de la Pobla de Vallbona.

Precisament, el seus rivals en l’última jornada de la fase regular que es disputarà demà al trinquet de Sueca, serà el trio liderat per Sergi que necessita la victòria per optar a ser semifinalistes. Per la seua part en el trio dels representants castellonencs, Kevin no podrà ser de la partida i serà substituït per Jesús Saiz. A pesar d’això, buscaran aconseguir una nova victòria que els permeta afrontar amb confiança les semifinals, que s’iniciaran el 12 de maig al trinquet de Pelayo.

Lliga 2 Caixa Popular // En la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda, Pablo de Borriol i Bueno tancaran la fase regular de la competició el pròxim diumenge, a partir de les 18.30 hores a la Pobla de Vallbona, en una partida que els enfrontarà al trio representant de Llíber de Ferrer, Jordi i Martí. La transcendència del duel està condicionada als resultats que es produïsquen en l’antepenúltima i en la penúltima jornada que es disputaran demà a Sueca i el diumenge pel matí a Xàbia, ja que el trio de Ferrer no té assegurada la quarta posició i podria tindre d’aconseguir la victòria per ser equip semifinalista.

Per la seu part, Pablo i Bueno tenen certificat l’accés a la ronda de semifinals però necessitarien sumar al menys un punt en l’última jornada per assegurar-se la tercera plaça. H