Al Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, la Lliga Regular de Segona i Tercera categoria es va completar aquest cap de setmana passat, i en elles quatre han estat els equips castellonencs que han aconseguit seguir vius en el torneig.

En la divisió de plata, la primera formació del club de Xilxes va poder completar una bona primera ronda, aconseguint vèncer en cinc de les sis trobades disputats, la qual cosa li ha permès passar a quarts de final com a primer de grup, enfrontant-se el cap de setmana vinent en el trinquet Álvaro Navarro de Xilxes amb el Lliria A.

ONDA A, CLASSIFICAT // Onda A va certificar la classificació per a quarts de final en Tercera A, gràcies al punt assolit en l’última jornada enfront del Montcada, malgrat caure per la mínima. Serà l’eliminatòria amb més distància entre poblacions de la competició, doncs es mesuraran amb el Xàbia, que també va finalitzar com a primer de grup.

El trinquet d’Onda acollirà aquest cap de setmana la partida d’anada d’aquesta eliminatòria. La resta de partides de Tercera Categoria A seran: Caixa Popular Pobla Vallbona C-Paddock Riba-roja C; Trinquet Torrent B-CPV Manises B; Trinquet Torrent C-Ovocity Marquesat B; a més de l’esmentat duel CPV Onda A-CPV Xàbia. H