El trinquet de Torrent va ser l’escenari en el qual es va jugar la primera de les finals de les categories de trinquet del Campionat Autonòmic de galotxa, trofeu patrocinat per El Corte Inglés.

En la final que es disputaba, corresponent a la Segona categoria, s’enfrontaren els primers equips dels clubs d’Onda i Manises. Malgrat el resultat final, el començament de la partida va ser favorable als jugadors de la Plana Baixa, que aconseguien dos jocs de avantatge i possaven un 20 per 10 al marcador. Pero els jugadors de l’Horta, dirigits pel feridor Nemesio, començaren a poc a poc a millorar el seu joc, i sumaren 4 jocs seguits. Eixe fet fou un dur colp per a la moral dels homes d’Onda, que varen veure com els quinzes quasi sempre es sumaven al costat del seu contrincant, l’equip de Manises. El rest Jordi no aconseguia ser determinant en el primer colpeig de cada quinze, el mitger Paco acusava els nervis, i Jose Luis no aconseguia ser resolutiu en la seua posició a prop de la corda. Tot allò li va complicar molt les coses al conjunt ondense.

Finalment, el marcador de 70 a 35 es enganyós, ja que els castellonencs tingueren opcions d’haver sumat algun joc més. Chalmeta, regidor d’Onda; Baviera, regidor de Torrent; i Fede Oliva, vicepresident de galotxa de la FPV; feren el lliurament dels trofeus. H