Soro III i Javi no van poder superar en la tercera i definitiva partida de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda a l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal. La formació de Vila-real va acabar cedint pel tanteig de 60-35 en el duel de desempat que va tindre lloc a Pelayo.

Els seus adversaris van estar sensacionals; a més van tindre molt clar com havien de jugar per a fer més mal als integrants de la parella representativa de Vila-real. Van corregir les errades de la segona partida i en el duel decisiu van tindre més presència en atac, buscant i trobant els punts febles de la parella. A aquests, en canvi, els va tocar remar contracorrent en tot moment. Soro III i Javi van començar al mateix ritme que els contraris però el desgast els va passar factura.

A excepció del primer joc, que va ser roig, els blaus sempre van estar per davant en el marcador. La partida va començar a decantar-se a partir del 25-35. Primer per detalls, per eixes pilotes perfectament executades o altres que trenquen, que la setmana passada eren roges.

Amb el marcador amb 30-40 per a Pere Roc II, Félix i Monrabal i 30-net en el joc per a Soro III i Javi, el trio va donar un colp d’efecte important en sumar al rest (30-45) per a després fer bona la feta de dau (30-50).