El primer equip del club de la Plana va derrotar al Torrent en el seu enfrontament del cap de semana passat. Gràcies als punts aconseguits en esta partida, que finalitzava 70 per 50, els jugadors d’Onda mantenen la tercera posició, dos punts per darrere de Riba-roja i Llíria, que sumen un total de sis, i mantenen les opcions de classificar-se per a les semifinals de la divisió de plata. La próxima jornada serà de descans per a l’Onda A, tal i com determina el calendari del torneig.

Pitjor sort va córrer el Castelló, que va caure en l’altra partida del grup. El fet de jugar a casa, al trinquet de la capital, no va ser determinant i el marcador de 20 a 70 deixa en evidència la superioritat dels visitants, el Riba-roja B, candidat al triomf final en la segona categoria. El cap de semana vinent els castellonencs visitaran el trinquet de Torrent, en una partida en la que estarà en joc evitar el descens, ja que els dos equips implicats figuren empatats en la última posició de la taula classificatòria.

En la divisió de bronze, els resultats de la pasada jornada deixaven en primer lloc en solitari a l’equip del Xilxes B, que suma nou punts, després d’haver guanyat al Castelló B a domicili 25 a 70.