Després de l’última jornada del Campionat de Galotxa de Clubs, el CPV Onda A, format per Diego, Àlex, Óscar i Pedro i que milita en 2ª categoria, va aconseguir la classificació per a disputar les semifinals d’aquest prestigiós torneig.

En la classificació general estan empatats en la primera posició amb el CPV Riba-roja B, però pels resultats particulars contra aquest equip es veuen relegats a la segona posició, que farà que s’enfronten en semifinals contra el primer classificat de l’altre grup, que és el CPV Torrent A, favorit per a guanyar la competició en Segona, a causa del molt bon nivell dels seus jugadors, perquè la majoria venen del món professional i de Primera categoria.

Els joves integrants de l’equip ondenc no pensaven estar classificats per a la disputa d’aquestes semifinals, però el seu bon joc els ha portat entre els millors.

La semifinal d’anada es jugarà al Trinquet d’Onda el pròxim 11 de maig i la tornada el dia 18 al Trinquet de Torrent, que serà la seu de les finals del campionat el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.