+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

pilota 3 lactualitat de lesport autòcton

L’equip de Vila-real inicia la lluita per la Lliga Professional

Soro III i Javi juguen diumenge el primer partit de la final contra Pere Roc II, Félix y Monrabal

 

REDACCIÓ
20/04/2017

La parella representativa de l’Ajuntament de Vila-real, integrada per Soro III i Javi, disputarà aquest diumenge (11.30 hores) al trinquet de Sueca el primer envit de la gran final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda. La cita final de la competició es disputarà al millor de tres compromisos, disputant-se el segon el diumenge dia 30 al trinquet de Pelayo i en cas de ser necessari el desempat, aquest es disputaria el 7 de maig al mateix escenari.

Els seus rivals seran el trio representant de l’Ajuntament de Benidorm format per Pere Roc II, Félix i Monrabal. Aquestos van eliminar per la via ràpida en semifinals al trio de Genovés II, Dani i Carlos, als que van guanyar les dos partides.

Per contra, els de Vila-real han tingut un camí molt més complicat, ja que van caure derrotats pel resultat de 60 per 50 en la primera partida front al trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. A pesar d’això, van aconseguir sobreposar-se i van protagonitzar una remuntada heroica al vencer els següents dos compromisos pels resultats de 60 per 30 i 60 per 40.

Els aficionats esperen amb gran expectació una final que està previst que siga molt igualada i renyida, amb cinc jugadors que coneixen el que és disputar la ronda final del torneig més rellevant per equips que es celebra a la Comunitat Valenciana.