Al llarg d’aquest cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2, al trinquet d’Onda, els millors equips de les tres províncies de categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil jugaran la fase final autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

En total seran 20 equips els que s’enfronten, els quatre millors de cada categoria de la competició en lliguetes on s’enfronten tots contra tots, jugant-se un total de 30 partides el cap de setmana.

A la competició estaran presents un total de 12 escoles: Ondara, amb dos equips, Beniarbeig-El Verger (2), Petrer (1), Almassora (1), Vila-real (2), Onda (2), Moixent (2), El Genovés (1), Massamagrell (4), Algimia (1), Montserrat (1) i la Pobla Vallbona (1).

DISSABTE DE VESPRADA / La fase final autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana començarà el dissabte, dia 1 de juny, a les 17.30 hores i el diumenge a les 9.00 hores en el Trinquet Municipal d’Onda, el qual ha reformat els seus vestuaris per a acollir aquesta competició.

L’Ajuntament d’Onda, una vegada més, dins de la seua aposta per la pilota valenciana, ha possibilitat que els millors equips de la Comunitat Valenciana en edats de promoció puguen jugar a la província de Castelló, entre els quals cal destacar que estaran cinc equips provincials, dues d’ells de la localitat amfitriona (Onda) —els primers equips cadet i juvenil—, que són seriosos aspirants a conquistar l’or si aconsegueixen ser regulars.

Almassora y Vila-real tambié tindran representació en aquest campionat autonòmic.