El passat cap de setmana es va disputar la Fase Final Autonòmica dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Galotxa al carrer de Meliana. En total es van jugar 20 partides entre les cinc categories de competició --benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils--, i en cadascuna d’elles es van disputar primerament les semifinals i després les finals pel títol i per la tercera plaça.

En la categoria benjamí es va proclamar campió autonòmic l’equip de Massamagrell, després de guanyar en la final pel títol a Meliana per 25 a 5, i en tercera posició va quedar l’equip de Sella-Relleu en guanyar 25 a 5 a Beniarbeig-El Verger en la final pel bronze. En la categoria aleví va guanyar l’or autonòmic l’equip d’Ondara A, en imposar-se en la final absoluta per 25 a 15 a Moixent, que va obtenir la medalla de plata. La medalla de bronze la va aconseguir l’equip de Vinalesa en guanyar 25 a 15 a Almassora en la final pel tercer lloc.

En la categoria infantil, la formació de Algimia va aixecar el títol autonòmic en guanyar per la mínima (25 a 20) a l’equip de Massamagrell A, i en la final per la medalla de bronze Orba A va guanyar 25 a 5 a Vila-real. En la categoria cadet, Montserrat A va aconseguir l’or autonòmic en imposar-se 25 a 5 a Massamagrell en la final pel títol, mentre que la medalla de bronze la va aconseguir Beniarbeig-El Verger després de guanyar 25 a 10 a Vila-real en final pel tercer lloc.

Finalment, en la categoria juvenil va aixecar el títol de campió autonòmic l’equip de la Pobla de Vallbona, que va vèncer en la final a la formació d’Alfàs del Pi per 25 a 5, i en tercera posició va quedar l’equip d’Onda A en guanyar en la final per la medalla de bronze a Marquesat per 25 a 10.

Diego, Santi i Juan van aconseguir l’únic bronze per a la província de Castelló, deixant un molt bon sabor de boca ja que van jugar a gran nivell les dues partides que van disputar al carrer de Meliana.

Van estar presents en el lliurament de premis al municipi valencià de Meliana Pedro López, Elvira López i Mamin Santarrufina, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.