La primera fase dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de raspall individual de la província de Castelló es va disputar de forma conjunta a Castelló, Onda i Borriol.

Es van dividir les diferents categories per localitats. Així, en el trinquet de Castelló es van jugar benjamí, aleví i infantil de nivell A; en el trinquet d’Onda van jugar cadets nivell A, i alevins i infantils nivell B; i a Borriol, benjamins i cadets nivell B.

EL NIVELL A / En la categoria benjamí nivell A, el primer classificat fou Pol d’Almassora, amb 8 punts; el segon, Aleix M. de Castelló, amb 7 punts; i el tercer va ser Aleix S. de Castelló (6 punts).

En aleví nivell A, en el grup I el primer classificat va quedar Manel de Castelló, amb 6 punts; i completaren el podi Daniel de Castelló (5 punts) i Jordi d’Almassora (4). En el grup II, el primer fou Pau de Castelló amb 6 punts, el segon Cristian d’Almassora amb 5 punts, el tercer va ser Andreu de Castelló.

Pel que fa a infantil nivell A, el primer classificat va ser Ferrán de Castelló amb 6 punts; el segon Marc d’Almassora (5); i el tercer, David d’Almassora (4 punts).

Mentre que a cadet nivell A, el primer va quedar Diego d’Onda, 8 punts; el 2º fou Joan d’Onda, amb 7 punts, el tercer va ser Pau d’Onda amb 5 punts.

Pel que fa a les competicions del nivell B, en benjamí va guanyar Salva d’Onda (5 punts); en aleví, el grup I va conquerir-lo Marc d’Onda (6 punts) i el grup II, Lluís d’Onda (6 puntos).

En infantil nivell B, el primer va ser Joan de Borriol, amb 7 punts; mentre que a cadet del nivell B el guanyador fou Lledó de Castelló amb 6 punts.

Per llocs, Onda va aconseguir 4 primers llocs, 3 segons i 5 tercers; Castelló (4,3 i 2); Almassora (1,3 i 2) i Borriol (1,1 i 1).