La província de Castelló contarà amb un jugador en cada una de les finals de les Lligues Caixa Popular d’Escala i Corda, que es disputaran demà divendres, dia 20, al Trinquet de Sueca. Els dos rests de Borriol estan demostrant un gran estat de forma i tant Pablo en la Lliga 2 com Kevin en la Lliga Promeses, han fet mèrits més que suficients per tindre una oportunitat de disputar competicions de major nivell.

La primera final serà la de la Lliga Promeses Caixa Popular, que enfrontarà a partir de les 17.00 hores al trio de Kevin de Borriol, Sergi d’Agost -que substituirà al lesionat Pablo de Segorbe- i Pablo de Borbotó, contra l’equip de Martí II de Moncada, Julián de Beniparrell i Manel de Murla.

Destacar que Kevin de Borriol té l’opció de revalidar el títol del torneig que ja va aconseguir alçar en la primera edició, però per això haurà de superar a l’equip que s’ha mostrat més regular en tota la Lliga Promeses, i que ja els va guanyar en la fase regular per un ajustat 60 per 45, en una partida que es va disputar al trinquet de Vila-real.

A continuació es disputarà el plat fort de la jornada, la gran final de la Lliga 2 Caixa Popular que enfrontarà a la parella de Pablo de Borriol i Bueno contra l’equip format per De la Vega, Herrera i Néstor. La parella liderada pel rest de Borriol va superar 60 per 45 al trio de Murla de Giner, Saxa i Manel, en la primera semifinal disputada el passat diumenge al trinquet de la Pobla de Vallbona, mentre que el trio comandat per Luis de la Vega va guanyar 60 per 25 al trio de Ferrer, Jordi i Marti al trinquet de Borriana.

La partida es presenta igualada, ja que la parella (Pablo i Bueno) arriba en un gran estat de forma, desprès d’haver aconseguit tres victòries consecutives. H