El Submarí ja ha presentat de manera oficial els tornejos i campus per a aquesta temporada 2019-20 i ja ha obert el termini d’inscripció. Apunta’t i gaudeix amb el millor futbol!

Aquesta temporada el club organitza quatre competicions per als més joves, perquè puguen viure una experiència inoblidable practicant el seu esport favorit. Els jugadors del primer equip Gerard Moreno, Carlos Bacca, Toko Ekambi, Samu Chukwueze i Vicente Iborra van presentar els tornejos amb el segell del Submarí per als propers mesos.

Villarreal Yellow Cup Easter

Del 9 al 12 d’abril de 2010, un torneig de futbol base internacional per a celebrar la Setmana Santa d’una forma especial. Aquesta competició de futbol base reuneix en quatre dies equips del territori espanyol i d’altres països. A més, els participants podran viure un partit del Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica.

Villarreal Final Cup

Del 12 al 14 de juny de 2020, un torneig de futbol base dirigit a tots aquells jugadors que cada cap de setmana gaudeixen de l’esport rei. Viu cada partit com una final a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF o la Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica, seu habitual de LaLiga Promises durant els darrers anys.

Villarreal Yellow Cup Summer

Del 19 al 22 de juny de 2020, un torneig de futbol base que et dona la possibilitat de celebrar la fi de temporada d’una manera única juntament amb els teus companys d’equip a la zona turística de Benicàssim, i practicar el teu esport favorit a instal·lacions esportives d’alt rendiment. Durant quatre dies, joves talents de tot el món compartiran una experiència que no oblidaran la resta de la seua vida. Un torneig amb un gran nombre d’activitats complementàries com, per exemple, conéixer l’Estadi de la Ceràmica.

Costa Girona Cup

Del 24 al 28 de juny de 2020, un espectacular torneig de futbol base de primer nivell, en el qual es reuneixen un gran nombre de jugadors de tots els rincons del món per a competir amb els seus equips o seleccions. Està considerat un dels més punters del panorama nacional i combina la diversió del futbol amb l’atracció turística de la Costa Brava.

Pots rebre més informació de tots els tornejos a la web https://campusytorneos.villarrealcf.es.