A Castelló, en aquest mes de gener, es disputen els XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de les modalitats de Frontó individual i halotxa.

El cap de setmana passat va ser el torn de la modalitat de frontó individual, que es va jugar en els frontons de Castelló, on es va disputar la primera fase.

Els primers classificats de cada grup van passar a la segona fase. En la categoria benjamí, va quedar primer del seu grup Salva d’Onda després de guanyar a tots els seus rivals.

En el grup I aleví, va quedar en primera posició Adrián d’Onda; en el grup II, el primer classificat va ser Manel de Castelló, mentre que en el grup III, el primer fou Pol d’Almassora.

En la categoria infantil, hi ha fins a cinc grups de competició: en el primer grup s’ha classificat David d’Onda; en el grup II, va guanyar Samuel de Vila-real; en el grup III, el primer classificat fou Ferran de Castelló, en el grup IV, s’ha classificat Pau de Castelló; mentre que en el grup V, el guanyador va ser Mateo d’Onda.

En els dos grups de la categoria cadet s’han classificat, en el grup I, Lluis d’Onda i en el grup II, Lluís de Castelló.

Només queda per disputar-se el grup de la categoria juvenil, que es disputará al llarg d’aquesta setmana quan el temps ho permeta.

EL DISSABTE, GALOTXA / En quant als JECV de Galotxa de la província de Castelló, aquest pròxim dissabte 25 de gener es disputa la segona jornada d’aquesta competició, en la localitat de Vila-real.

La primera jornada es va disputar fa dos caps de setmana. De moment, en el grup I de la categoria aleví el lidera la formació de Vila-real amb quatre punts, en el grup II és l’equip de Castelló B el que va al capdavant de la classificació amb dos punts.

En infantil, el grup I el lidera Castelló A amb dos punts, mentre que en el grup II va el primer Castelló B també amb dos punts. I en cadet, primer és l’equip de Castelló amb quatre punts.